Luka Koper dobila kredit SID banke za kontejnerski terminal

Bez autora
Apr 13 2010

Direktor Luke Koper Gregor Veselko i predsjednik uprave SID banke Sibil Svilan jučer su potpisali ugovor za 15-godišnji kredit u iznosu od 30 milijuna eura, koji će se namijeniti za dovršenje financiranja projekta proširenja kontejnerskog terminala na prvom molu koparske luke. Cjelokupan projekt uključuje i nabavu potrebne opreme. U Luci Koper pojašnjavaju kako je kontejnerski terminal protekle godine usprkos globalnoj krizi relativno dobro poslovao, odnosno zabilježio je samo 3-postotan pad prometa u odnosu na prethodnu godinu. U prva tri mjeseca ove godine pretovar se u usporedbi s istim razdobljem 2009. povećao za trećinu.

Luka Koper dobila kredit SID banke za kontejnerski terminalDirektor Luke Koper Gregor Veselko i predsjednik uprave SID banke Sibil Svilan jučer su potpisali ugovor za 15-godišnji kredit u iznosu od 30 milijuna eura, koji će se namijeniti za dovršenje financiranja projekta proširenja kontejnerskog terminala na prvom molu koparske luke.

Cjelokupan projekt uključuje i nabavu potrebne opreme. U Luci Koper (LJSE:LKPG) pojašnjavaju kako je kontejnerski terminal protekle godine usprkos globalnoj krizi relativno dobro poslovao, odnosno zabilježio je samo 3-postotan pad prometa u odnosu na prethodnu godinu.

U prva tri mjeseca ove godine pretovar se u usporedbi s istim razdobljem 2009. povećao za trećinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik